Wat is zeefdruk? Volgens Wikipedia: “ (ook: serigrafie) is een druktechniek die gebruikt wordt voor meerdere grafische doeleinden, zoals textielbedrukking, affiches en kunstdrukken.

Wat is zeefdruk volgens LC Creations: een eenvoudig middel om de tekst of het logo van uw bedrijf, uw sportclub, uw vereniging, uw studentenclub, uw jeugdbeweging –ja, zelfs van uw eenmalige activiteit zoals vrijgezellen -dag/-avond - op een mooie en betaalbare manier weer te geven.

LC Creations is gespecialiseerd in de bedrukking van bedrijfskledij, promotionele kledij en de bedrukking van gerelateerde producten, gifts & gadgets.

zeefdruk Zandvliet

Wat kan LC Creations dan voor u betekenen?

U heeft enkel een idee? We kunnen van ‘nul’ beginnen. Vertel ons uw verhaal, uw doel, uw plan, uw visie, en wij denken met u mee, ontwerpen wat nodig is, en drukken waar nodig is.

U heeft al wat uitgewerkt? Prima, dan kunnen we daar al meteen mee aan de slag. Wat wil u bereiken? Waar moet het voor ‘dienen’? Moet uw logo nog verfijnd worden? Waarop zou u graag bedrukking zien? Wij begeleiden u graag, en voeren uit wat u wenst.

zeefdruk t-shirts

 

We bedrukken met zeefdruk voor Zandvliet, maar zorgen ook voor bedrukken met zeefdruk voor Stabroek, bedrukken met zeefdruk voor Lillo, bedrukken met zeefdruk voor Woensdrecht, bedrukken met zeefdruk voor Berendrecht, bedrukken met zeefdruk voor Kapellen, bedrukken met zeefdruk voor Kalmthout, bedrukken met zeefdruk voor Wuustwezel, tot bedrukken met zeefdruk voor Brecht en de omliggende gemeenten.

 

Wat met kleinere oplages?

Zeefdruk is het meest voordelig bij grotere aantallen. Kleinere oplages kunnen ook mits je rekening houdt met de verhouding ‘aantal stuks/aantal opdrukken en kleuren’. Voor kleine oplagen of speciale wensen bieden we andere verschillende druktechnieken aan om aan de meest vreemde wensen te kunnen voldoen. Ons machine park is onder meer uitgerust met een digitale printer waardoor we ook fotodruk op donker textiel kunnen zetten. 

Folie-druk en sublimatie behoren ook tot de aangeboden technieken en hebben elk hun eigen karakter en toepassing. Daarom is onze ‘Service voor verkoop’ heel belangrijk. Samen bekijken we wat u nodig heeft, wat u wenst en welke techniek we gaan gebruiken.